Antipirenas ir mažai dūmų

- 2021-05-21-

Nereikia pridėti kitų antipirenų komponentų, tai yra, antipirenų savybių, 1,5 mm storio mėginys gali pasiekti UL-94V0 standartą, o dūmų kiekis yra žymiai mažesnis nei kitų dervos rūšių.


1. Atsparumas liepsnai: Medžiagų degumas - tai gebėjimas palaikyti degimą, deginant deguonies ir azoto mišinius, naudojant daug energijos. Priimtinas degumo matavimo standartas yra UL94, pirmiausia uždegant iš anksto nustatytos formos vertikalų pavyzdį ir tada matuojant laiką, per kurį medžiaga automatiškai užgęsta. PEEK (PAEK) bandymo rezultatai yra V-0, tai yra geras antipireno laipsnis.


2. Dūminis: deginant plastiką susidarančių dūmų matavimo standartas yra ASTM E662. Šį standartą matuoja Nacionalinio standartų instituto (NBS) suodžių laboratorija, kuri gaunama deginant standartinės formos mėginį. Matomas šviesos suodžių pritemdymas gali būti atliekamas nepertraukiamo degimo (su liepsna) arba degimo pertraukimo (be liepsnos) atveju, kai PEEK (PAEK) pasižymi mažesne rūkstančia savybe. :


3, toksiški garai: PEEK (PAEK) yra tas pats, kaip ir daugelis organinių medžiagų, PEEK (PAEK) pirolizės metu daugiausia gamina anglies dioksidą ir anglies monoksidą, naudojant Didžiosios Britanijos orlaivių bandymo standartą BSS 7239 galima aptikti labai mažą nuodingų dujų koncentraciją, tai aptikimo procesui reikia 100 g mėginio visiškai sudeginti kubiniame metre vietos ir tada išanalizuoti jame susidariusias nuodingas dujas. Toksiškumo indeksas apibrėžiamas kaip toksiškų dujų, susidariusių normaliomis sąlygomis, koncentracijos ir dozės, kuri gali būti mirtina per 30 minučių, santykis. PEEK indeksas (PAEK) yra 0,22, rūgščių dujų neaptikta.